Velkommen til mitt kreative univers!

Jeg er utdannet spesialpedagog og er for øyeblikket under videreutdanning som terapeut og coach. En av mine drømmer er å jobbe med meditasjon og hypnose som verktøy, for å hjelpe andre mennesker å lettere vende fokus innover i seg selv. Lytte til seg selv og føle sine egne ressurser. Gjennom studiene mine har jeg også lært kunstterapi som metode, som jeg gleder meg til å etterhvert kunne bruke i et selvutviklingskurs for andre.

Jeg elsker virkelig å male! Særlig abstrakt. Når jeg maler kan jeg uttrykke meg ubegrenset på lerretet og bare være i følelsene. Jeg kan bruke ulike teknikker for å skape mitt uttrykk, og jeg lar meg lede av intuisjonen. Livet i seg selv og vakker natur gir meg masse inspirasjon og glede til prosessen med et maleri. Det betyr mye for meg å kunne male, så jeg håper med tiden at malingen kan få større plass i hverdagen. At det blir større enn en hobby, og at mine malerier kan bety noe for andre  eller gi de en følelse.

Det er bare å ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker å arrangere et møte for å se maleriene mine. Jeg holder til i Drammens området, og kan etter avtale kjøre med maleriet hjem til deg i nærområdet - så du får testet det på veggen. 

 

 

 

Copyright © Angelica Storli  2020   l   angelicastorli@hotmail.com   l   www.AngelicaArt.com I Instagram: @AngelicaStorliArt   l   Facebook: @AngelicaStorliArt